Sara Gadd Andersson

Om mig

Jag heter Sara Gadd Andersson - kvinna, mamma, sambo, Hälsopedagog, Diplomerad Yogalärare, Reikibehandlare, MI motiverande samtalsterapeut samt föreläsare inom hälsa.

Jag är utbildad Folkhälsopedagog, Virya Yogalärare, Reikibehandlare, Golfinstruktör, Friskvård och -Idrottsledare, MI motiverande samtalsterapeut. Mitt intresse för människor och deras beteende har alltid funnits som en röd tråd genom mitt liv. Jag har arbetat som Golfinstruktör, Yogalärare och som Hälsopedagog inom Hälso-och sjukvården under största delen av mitt vuxna liv. För mig är det en fantastisk utmaning och möjlighet att få möta människan där den befinner sig och följa den till ett visst mål. 

Är nu aktiv som Yogalärare i Valje skola, Valjeviken & på Medborgarskolan i Kristianstad. Undervisar yoga/mindfulness/meditation med rehabgäster på Valjeviken i Sölvesborg. Vid förfrågan föreläser jag även i ämnet Hälsa. 

Havet, naturen mina djur och min familj är mina grundstenar i mitt liv. Min häst Viola en svart skönhet som älskar fart och fläkt, står mig varmt om hjärtat. Det gör även katten Skrållan som har en innerligt stark integritet. Sista tillskottet hunden Elsa som älskar allt och alla i hennes närhet. Det finns vissa likheter mellan mig och mina djur.